Jiashan CKgome Metal Products Co.,Ltd

Co. van het Metaalproducten van Jiashanckgome, Ltd

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa
Merken: CKgome
Aantal werknemers: 50~100
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

   Co. van het Metaalproducten van Jiashanckgome, Ltd wordt toegewijd aan de roestvrij staalproductie. Tijdens deze era van geautomatiseerd en allerlei malplaatje, streven wij individuele, uiteindelijke en perfecte productideeën na. Wij kunnen unieke vervaardiging leveren.

    In Jiashan CKgome, zijn er vele rijke ervaringsarbeiders en uitstekende technici. Wij hebben een volledige afdeling van de ervaring en de capaciteit om de ideeën van ontwerpers in de echte producten。 te veranderenNu hebben wij goede behulpzame relaties met vele ondernemingen in de industrie gevestigd.

    Afzonderlijk, kunnen wij volgens de vereisten van cliënten, tekeningen of steekproeven, zelfs één van uw ideeën vervaardigen. Het verheugen zich op het samenwerken met u!

Geschiedenis

Jiashan CKgome is een Jong Bedrijf. Maar wij hebben met Vele Beroemde Merken samengewerkt aangezien wij werden opgericht. Bijvoorbeeld La Mer in Li van Peking Tai Koo, Estee Lauder in Mixc Qingdao, Clarins in het Warenhuis van Hangzhou Intime, Chanel in Volledigere Nanjing, Y.S.L. In Chengdu Renhe etc. Voor Deze Schoonheid & van de Schoonheidsmiddelententoonstelling Tribunes, zijn wij Verantwoordelijk voor Al Hardwaredelen en de Roestvrij staalvertoning Racks.From het Begin aan het Beëindigen, Geleverde Hoogte van Jiashan de CKgome - kwaliteitsproducten en Prefect de Dienst aan hen.

Dienst

Co. van het Metaalproducten van Jiashanckgome, Ltd wordt toegewijd aan de Roestvrij staalproductie. Tijdens Deze Era van Geautomatiseerd en Allerlei Malplaatje, streven wij Individuele, Uiteindelijke en Perfecte Productideeën na. Wij kunnen Unieke Vervaardiging leveren.

Ons Team

In Jiashan CKgome, zijn Er Vele Rijke Ervaringsarbeiders en Uitstekende Technici. Wij hebben een Volledige Afdeling van de Ervaring en de Capaciteit om de Ideeën van Ontwerpers in de Echte Producten te veranderen. Nu hebben wij Goede Behulpzame Relaties met Vele Ondernemingen in de Industrie gevestigd. Afzonderlijk, kunnen wij volgens de Vereisten van Cliënten, Tekeningen of Steekproeven, zelfs Één van Uw Ideeën vervaardigen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in